CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Generale repetitie

Op 14-12-2019
18:00 uur

Volgende concert/medewerking

Kerstconcert Grote Kerk Vriezenveen

Op 14-12-2019
20:00 uur

Vorig jaar bracht het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop de CD “Via Dolorosa” uit.  Een fantastische opname met Ingetogen muziek behorend bij de Passie- en Paastijd.  Deze fraai vorm gegeven CD is ook dit jaar te koop bij de leden van het mannenkoor,  boekhandel Bruna,  CD shop Entjes en de Evangelische Boekhandel allen in Vroomshoop. Daarnaast eveneens bij De Readshop en bakkerij Kaptein beiden in Den Ham. De prijs van deze unieke CD is slechts € 15,--.

Al jaren wordt er door het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop in de laatste week van de Veertigdagentijd een zogenaamde Passiestonde gehouden in de Hervormde Kerk aan de Hoofdstraat te Vroomshoop. Deze Passiestonde, die dit jaar zal plaatsvinden op donderdagavond 21 april 2011, heeft een muzikaal ingetogen karakter horend bij de Lijdenstijd.

Van het Passierepertoire is een CD opname gemaakt, die vanaf vandaag te koop is bij de leden van het mannenkoor,  boekhandel Bruna,  CD shop Entjes en de Evangelische Boekhandel, allen in Vroomshoop.  Daarnaast eveneens bij De Readshop en  bakkerij Kaptein beiden in Den Ham. De prijs van deze unieke CD is slechts € 15,--.
Naast Nederlandstalige liederen als “Leer mij O Heer”, “Nu valt de nacht”, “t Is middernacht”en “De Zegenbede” worden er ook gospelliederen gezongen zoals “Were you there”, “Going Home” en “I’ll wish I had given Him more”. Ook het “In Manus tuas Pater”, “Pie Jesu”, “Via Dolorosa” en het “Agnus Dei” van Gounod zijn te horen op de nieuwe CD.

Een CD die niet in uw verzameling mag ontbreken en welke zal verrassen door de hoogstaande muzikale kwaliteit en de bijzondere vormgeving. Aan deze CD werken, naast de dirigent/arrangeur en pianist Gezinus M. Veldman, mee: Leonie van Eldik, hobo, Frank Kaman, orgel en de vocale solist Ard Kamphuis.