CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Generale repetitie

Op 14-12-2019
18:00 uur

Volgende concert/medewerking

Kerstconcert Grote Kerk Vriezenveen

Op 14-12-2019
20:00 uur

v_d_VegtHenk van der Vegt had nooit iets met een mannenkoor. Hij wist wel dat er in Vroomshoop ook een mannenkoor bestond. Maar om je nou te verplichten om elke donderdagavond te gaan zingen, dat zag Henk absoluut niet zitten. Vrijheid is het devies!
Maar Henk z’n vrouw dacht er anders over! Zo’n 10 jaar geleden gaf het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop een bijzonder concert in de toenmalige tennishal. Het concert kreeg als titel: “Night of the Vroms”. Henk zijn vrouw maakte Henk hierop attent en vroeg of ze samen niet eens naar zo’n concert konden gaan. Ach ja, waarom ook niet, was Henk z’n reactie.

 

En daar togen ze op naar de tennishal, Henk en zijn vrouw. Henk keek verrast op van de grote schare die uitgelopen was om het concert bij te wonen. Heel veel mensen vonden het een schitterend en spetterend concert, maar Henk vond het wel leuk;  meer ook niet. En op donderdagavond een verplichting aangaan zag hij nog steeds niet zitten. Daarna volgde “De Muzikale Diamant.”  Henk vond dit concert in het kader van 150 jaar Vroomshoop, best leuk. Eerst was het gewoon leuk; nu in ieder geval best leuk. En toen het “Glazen Café” in 2010.
Henk dacht er serieus over na om deel te nemen aan het projectkoor. En hij gaf zich op en deed echt mee! Het meedoen vond hij prachtig, maar die donderdagavondverplichting?

En toch leidde dat ertoe dat Henk van der Vegt zich eind 2010 meldde als lid van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop.

Het kan verkeren!!! Bedankt mevrouw van der Vegt!

Henk geniet van het zingen op donderdagavond. Nou ja, het heilige moeten om elk donderdagavond aanwezig te zijn is er nog niet, maar het zingen is leuk. Henk is blij dat z’n vrouw hem 10 jaar geleden heeft meegenomen naar dat concert.
Henk geniet van Gezinus Veldman, niet alleen omdat het een goed vakman is, maar ook omdat Gezinus in staat is de sfeer in het koor op een hoog niveau te brengen. Hij vindt de pauze erg gezellig. Waardeert de samenhorigheid in het koor.
We hopen dat je nog veel jaren  zult blijven genieten!