CMK_banner_04.jpg

Volgende repetitie

Eerste repetitie na vakan...

Op 20-08-2020
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Nieuwjaarsconcert

Op 16-01-2021
20:00 uur

Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop heeft een mooi 2011 achter de rug, het jaar waarin het koor 60 jaar bestaat. 2011, een jaar waar het koor met dankbaarheid op terug mag kijken. Een jaar waarin dirigent Gezinus Veldman opnieuw zijn grote klasse liet zien, als dirigent en begeleider, maar vooral als inspirator. Hij stuwt het koor naar grote (stem)hoogten.

2011, een jaar waarin het koor meer dan 100 leden mocht tellen. Daar zijn we blij mee. Maar wellicht heeft ook u interesse? Bijzondere zangkwaliteiten zijn niet nodig, het plezier in zingen staat voorop en ook uw stem zal zeker tot zijn recht komen in het koor. Elke donderdagavond repeteert het koor in het gereformeerd kerkelijk centrum Irene; kom gerust eens langs of mail met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2011, een jaar waarin het koor veel steun vanuit de bevolking heeft mogen ervaren. Goedbezochte concerten, een enthousiast publiek, prima recensies. De leden van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop, gelukkig ook met veel leden uit Den Ham en andere plaatsen, willen u daarvoor hartelijk bedanken!