CMK_banner_04.jpg

Volgende repetitie

Eerste repetitie na vakan...

Op 20-08-2020
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Nieuwjaarsconcert

Op 16-01-2021
20:00 uur

De laatste repetitie zit erop, de vakantietijd is aangebroken, maar op donderdag 6 september beginnen we weer om 19.45 uur in de grote zaal van GKC Irene. Houdt u van zingen, zoekt u een leuke tijdsbesteding en gezellig contact? Kom dan eens vrijblijvend kijken of meedoen!

In het nieuwe seizoen staan weer interessante concerten op het programma. Om te beginnen op zondagavond 21 oktober, want dan werken we mee aan een kerkdienst in de hervormde kerk te Den Ham.

Op zaterdagavond 3 november is er een gezamenlijk optreden van de jubilerende Harmonie Vroomshoop (70 jaar) en het vorig jaar 60 geworden Chr. Mannenkoor Vroomshoop. Twee Vroomshoopse instituten, met een rijke staat van dienst, laten u genieten van een mooie muziekavond in het GKC Irene. Na de vakantie laten we u weten hoe u aan kaarten kunt komen.

Op zaterdagavond 8 december vindt er iets heel bijzonders plaats, opnieuw in Irene, want dan verzorgt het Mannenkoor een kerstconcert in het dialect. Dit zogenaamde 'lessons and carols'-concert wordt afgewisseld met kerstverhalen in het dialect, voorgedragen door negen bekende Twentenaren. De stichting Twentaal, met daarbij ook plaatsgenote Thea Kroese, heeft gezorgd voor de dialectsprekers en de 'hertalingen' van de kerstliederen. Een zeer speciale avond, waarvoor u nú al kaarten à € 10,- kunt reserveren door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We sluiten het jaar af met een kerstconcert samen met seniorenkoor Jubilate, Chr. Gemengd Koor Zang & Vriendschap en de Harmonie Vroomshoop, dit alles in de hervormde kerk in Vroomshoop.

Het Chr. Mannenkoor Vroomshoop wenst u een goede vakantie!