Drukke periode

Het mannenkoor staat een paar drukke weken te wachten. Maar ook hele mooie weken, want we bereiden ons voor op twee Kerstconcerten en op ons Nieuwjaarsconcert.

Zaterdag 14 december reist het koor af naar Daarle, waar we vanaf 19.30 uur in de hervormde kerk ons Kerstconcert ten beste geven. Opnieuw doen we dat samen met een kinderkoor, Jong Leven uit Daarle, dat onder leiding staat van Jeanine Bosch-Maneschijn. Het wordt nog mooier want ook Hilde Drees op dwarsfluit levert een sfeervolle bijdrage. En uit ons eigen koor komen Henjo Lemans op trompet en Albert Wessels als bariton in actie. De algehele leiding is in handen van dirigent/pianist Gezinus Veldman. De entree bedraagt in de voorverkoop bij de bibliotheek Daarle  € 8,-, aan de zaal € 10,- en voor kinderen € 3,-. Kaarten zijn ook verkrijgbaar via de koorleden.

Dinsdagavond 17 december staat om 20.00 uur het gezamenlijke kerstconcert in de hervormde kerk in Vroomshoop op het programma. Zoals de traditie wil zingen we daar samen en apart met het ouderenkoor Jubilate, het christelijk gemengd koor Zang en Vriendschap en de kopergroep van De Harmonie Vroomshoop. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden.

Zaterdagavond 18 januari houden we weer een feestelijk Nieuwjaarsconcert in de hervormde kerk te Den Ham. Ook dit concert begint om 20.00 uur. Het programma is nog niet helemaal bekend, maar al zeker is dat een uit acht personen bestaand strijkersensemble onder leiding van Ronald Bannink van de partij zal zijn, en dat geldt ook voor drummer Joost Visser. Gezien de liederen die we momenteel instuderen, zitten er een paar ware spektakelstukken tussen, dus dit belooft wat!

 

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN