CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 21-02-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Medewerking Winterkraaien

Op 07-03-2019
20:00 uur - 21:30 uur

Glazen Caféconcert 2014Een persbericht van de Glazen Café organisatie:

Het is nog lang geen december, maar de voorbereidingen voor de allerlaatste editie van Het Glazen Café zijn al in volle gang. Zo heeft de organisatie van Het Glazen Café de heren van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop opnieuw bereid gevonden zich in te zetten met een benefietconcert voor het Glazen Café. Na het succes van twee eerdere projectkoren, zal het mannenkoor wederom zijn zangkwaliteiten laten horen samen met een groot projectkoor. 

Herinnert u zich het grootse optreden van 2014 nog, waar de vele mannenstemmen bijzonder mooi ‘Heal the world’ lieten horen? Reserveer alvast zaterdag 19 november in uw agenda, zodat u dit spektakel niet hoeft te missen. Het concert zal plaatsvinden in kerkelijk centrum Irene van 17 – 18 uur.

Wilt u meezingen? Opgeven kan nu al bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De inschrijvingskosten zijn € 7.50, die volledig ten goede komen aan Het Glazen Café.