CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 21-02-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Medewerking Winterkraaien

Op 07-03-2019
20:00 uur - 21:30 uur

Arjan Berkhof deponeert het eerste papierMet ingang van 15 juni is onze tweede vaste papiercontainer in gebruik genomen. Arjan Berkhof wierp persoonlijk het eerste papier in de container, want dankzij de familie Berkhof van Expert Vroomshoop kan oud papier nu dagelijks (ook op zaterdag) in de papiercontainer achter het hek op hun parkeerplaats aan de Tonnendijkworden gedeponeerd.

De andere vaste papiercontainer, op het terrein van de Larcom achter de brandweerkazerne, Karel Doormanstraat 5, blijft ook dagelijks beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. En elke eerste zaterdag van de maand van 9.00 – 12.00 uur kunt u uw oud papier bezorgen bij de tijdelijke containers op de parkeerplaatsen bij de Jumbo en bij fysiotherapie De Haere. Dan helpen de mannen van het mannenkoor u het oud papier uit uw auto te dragen. De tijdelijke container aan de Dreef is helaas niet meer beschikbaar en wordt opgeheven.

papiercontainer expertplateautrapDankzij de inzameling van oud papier is het mannenkoor in staat mooie concerten te houden. Zo organiseert het koor op zaterdag 19 november een benefietconcert samen met een mannenprojectkoor ten behoeve van het laatste Glazen Café in Vroomshoop, en een Kerstconcert op donderdag 22 december samen met een vrouwenprojectkoor. Belangstellenden kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0546-642191.