CMK_banner_04.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 21-02-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Medewerking Winterkraaien

Op 07-03-2019
20:00 uur - 21:30 uur

Het mannenkoor is op vakantie. Behalve onze papierverzamelaars, want die staan ook in de vakantietijd op de eerste zaterdagochtend van de maand, weer of geen weer, tussen 9 en 12 uur bij de papiercontainers op de parkeerplaatsen bij fysiotherapie De Haere en de Jumbo/Lidl. Lukt het die ochtend niet, deponeer dan uw oud papier in onze twee vaste containers op de parkeerplaats van Expert Berkhof aan de Tonnendijk (open tijdens de winkeltijden), of de Larcom, tussen de brandweerkazerne en de studio van DeltaFM (open tijdens werkdagen). 

Het mannenkoor is op vakantie. Want na een enerverend seizoen moet de accu weer even worden opgeladen. In september 2015 een koorreis naar Diemelsee, waar de vriendschapsbanden met ons partnerkoor ‘Die Liedertafel’ uit Adorf weer werden aangehaald. In oktober een volkorenconcert, met een groot(s) mannenkoor van liefst 400 zangers in de dorpskerk in Den Ham, een december een sfeervol Kerstconcert in Daarle, in januari een stralend Nieuwjaarsconcert in Den Ham, daarna twee ingetogen Passiestondes in Geesteren en Vroomshoop, en als kers op de taart voor vier uitverkochte zalen in Het Punt te Vroomshoop de uitvoering van de theaterproductie De Winterkraaien.

Het mannenkoor is op vakantie. Om daarna weer volle kracht vooruit te gaan. Op 30 september en 1 oktober opnieuw De Winterkraaien, maar nu in de Voorveghter in Hardenberg. Er is nog maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar… Ook op 1 oktober een Korenfestival in Vroomshoop met 30 deelnemende koren, een initiatief van De Lionsclub Twenterand, voor het goede doel: De Baalderborgvestigingen in Vroomshoop en Den Ham. Daarna op 28 oktober een optreden in Westerhaar, en op 5 november het Najaarsconcert in Bergentheim, samen met de 70-jarige muziekvereniging Beatrix aldaar. En alsof het maar niet op kan: op 19 november een benefietconcert met een mannenprojectkoor voor het laatste Glazen Café (mannen gevraagd!) en op 22 december een groots Kerstconcert samen met een kerstvrouwenkoor van meer dan 100 (jonge)dames.

Het mannenkoor is op vakantie. Maar we zouden het heel mooi vinden als we ná de vakantie nieuwe leden kunnen begroeten. We beginnen op donderdagavond 1 september om 19.45 uur weer met onze wekelijkse repetities in k.c. Irene. Een mooi moment om in te steken. Goede kans dat je al snel kunt meedoen bij al onze prachtige concerten. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0546-642191. Je wordt (ook als het koud is in september) wárm ontvangen!

Wij wensen u allen een mooie zomervakantie, en graag weer tot ziens en horens bij een van onze concerten!