CMK_banner_04.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 21-02-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Medewerking Winterkraaien

Op 07-03-2019
20:00 uur - 21:30 uur

Terug van weggeweest! Opgewekt begon het Chr. Mannenkoor Vroomshoop donderdagavond weer aan een nieuw zangseizoen. In ons 65e levensjaar (als koor dan) zijn we nog steeds springlevend en gaan we samen met onze dirigent Gezinus Veldman een druk, mooi, spannend en enerverend zangjaar tegemoet. Te beginnen op 30 september en 1 oktober, want dan gaan we voor de 5e en 6e keer meewerken aan de voorstelling De Winterkraaien, deze twee keer in theater de Voorveghter in Hardenberg. Vrijdag 30 september is al bomvol, begrepen we, en voor zaterdag 1 oktober schijnt er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar te zijn. Bel dus snel met de Voorveghter als je deze fantastische voorstelling nog wilt beleven en ondergaan.

Twenterand Zingt

Op 1 oktober vindt ook het Korenfestival 'Twenterand Zingt' plaats in Vroomshoop met liefst 30 deelnemende koren. Het betreft een initiatief van De Lionsclub Twenterand, met als doel geld in te zamelen voor de aanschaf van een zogenaamde tovertafel voor de Baalderborgvestigingen in Vroomshoop en Den Ham. Ons mannenkoor treedt 's middags om 13.20 uur op in kerkelijk centrum Irene, maar ook in Het Anker en in Het Punt wordt er door allerlei koren van diverse pluimage vol enthousiasme gezongen.

Daarna op 28 oktober een optreden in Westerhaar, op 5 november het Najaarsconcert in Bergentheim, samen met de 70-jarige muziekvereniging Beatrix aldaar. En alsof het maar niet op kan: op 19 november een benefietconcert met een mannenprojectkoor voor het allerlaatste Glazen Café in Vroomshoop (mannen gevraagd!) en op 22 december een groots Kerstconcert samen met een kerstvrouwenkoor van nu al meer dan 120 (jonge)dames. Maar er mogen gerust nog meer vrouwen meedoen.

Dus mannen en vrouwen: geef je op voor een van onze projectkoren: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0546-642191.