Zangers gevraagd voor allerlaatste Glazen Café Concert

Glazen Caféconcert 2014Ons koor wil graag weer een benefietconcert geven voor het Glazen Café, een afgeleide van de actie Serious Request van het Rode Kruis. Dit jaar is het doel het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. Het is de allerlaatste keer dat dit Glazen Café in Vroomshoop gehouden wordt, en daarom wil het koor graag in stijl afsluiten, bij voorkeur vergezeld van een groot en groots mannenprojectkoor.

Het concert wordt gehouden op zaterdag 19 november van 17.00 – 18.00 uur in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Op diezelfde middag zijn daaraan voorafgaande enkele korte, maar krachtige repetities gepland tussen 12.00 en 16.15 uur. Uit voorgaande Glazen Café edities bleek dat die formule dankzij onze dirigent Gezinus Veldman tot prachtige concerten leidde, waar de vele bezoekers enthousiast op reageerden. 

Wilt u ook meezingen? Héél graag! Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0546-642191. De inschrijvingskosten bedragen € 7,50 en komen volledig ten goede aan Het Glazen Café.  

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN