CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 28-03-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Passiestonde

Op 17-04-2019
20:30 uur

Ons mannenkoor heeft het druk. Op vrijdagmiddag 28 oktober treden we samen met het Ommer Mannenkoor op in het Hervormd Centrum aan de Hoofdweg 166 te Westerhaar, om daar het Festival of One-ness kracht bij te zetten. Festival van de eenheid, samen één, 'dare to believe' is het motto van deze muzikale middag. Het programma begint om 15.30 uur, inloop vanaf 15.00 uur. Vrij entree!

Een week later, op zaterdagmorgen 5 november, start het kerstvrouwenkoor met de eerste repetitie. Liefst 130 dames hebben zich gemeld voor dit projectkoor, waarmee we een prachtig Kerstconcert hopen te verzorgen op donderdag 22 december in de hervormde kerk te Den Ham. Een groot gemengd koor van meer dan 200 stemmen zal dan voor u optreden. Kaartjes à € 8,00 zijn nu al te reserveren via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Aan de zaal bedraagt de entree € 10,-.

Ook op zaterdag 5 november, maar dan 's avonds vanaf 19.30 uur treden we op in De Hoeksteen te Bergentheim, waar we medewerking verlenen aan een Najaarsconcert van muziekvereniging Beatrix aldaar, dat haar 70-jarig jubileum viert. Een hele eer voor ons daaraan te mogen bijdragen. Beatrix wordt versterkt met de fanfare Semper Crescendo uit Langeveen.

Ons mannenkoor heeft het druk. Want niet lang daarna dient zich het volgende concert al weer aan, namelijk het Glazen Café Concert op zaterdag 19 november tussen 17.00 en 18.00 uur in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Ook dan worden we terzijde gestaan door een projectkoor, maar dan alleen mannen. Dit is een benefietconcert voor de actie Glazen Café in Vroomshoop (de opbrengst gaat via hen naar het Rode Kruis, om daarmee kindersterfte als gevolg van longontsteking tegen te gaan). De entree bedraagt € 5,- die naar het goede doel gaat.
Inmiddels hebben zich zo'n 60 mannen gemeld, maar een paar méér zou mooi zijn. De eenmalige repetitie begint 's middags om 1 uur, en wonder boven wonder, vier uur later zing je mee in een echt koor! Mail ons s.v.p. als je zin hebt om mee te doen.