Glazen Café Concert 2014Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop onder leiding van Gezinus Veldman geeft zaterdag 19 november samen met een groot projectkoor van 80 mannen een benefietconcert voor het allerlaatste Glazen Café in Vroomshoop.  Aan het concert wordt muzikale medewerking verleend door Evert Oldenhuis op basgitaar en Rogier Bonte met drums/percussie. 

Het Glazen Café bij café Kremer aan de Julianastraat is een afgeleide van het Glazen Huis, waarin een aantal dj’s zich in de week voor Kerst laat opsluiten ten bate van de actie Serious Request van het Rode Kruis. Dit jaar is het doel het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Het concert wordt gehouden op zaterdag 19 november van 17.00 – 18.00 uur in kerkelijk centrum Irene aan de Julianastraat te Vroomshoop.  De entree bedraag € 5,- die geheel naar het goede doel gaat. De dj’s van het Glazen Café rekenen op veel bezoekers, opdat daarmee een eerste en mooie start gemaakt wordt voor deze actie, die dus eindigt in de week voor Kerst. 


Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN