CMK_banner_04.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 28-03-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Passiestonde

Op 17-04-2019
20:30 uur

De repetities voor het grote Kerstconcert op donderdag 22 december in de dorpskerk in Den Ham zijn in volle gang. Ook afgelopen zaterdagochtend kwamen weer vele vrouwen en mannen opdagen voor een deels gezamenlijk repetitie in Het Anker te Vroomshoop. De grote opgave voor onze dirigent is om al die stemmen op elkaar 'af te stemmen'. En naar verwachting gaat dat lukken en ontstaat er 22 december een prachtig concert waar nog lang over zal worden nagepraat. 

Het programma is inmiddels bekend en omvat naast bekende kerstliederen zoals Cantique de Noël en Stille Nacht ook veel nieuw repertoire, bijvoorbeeld Angels' Carol en Walking in the air.

kaartjes zijn voor 8 euro te koop bij de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham. Ook kunnen kaartjes worden gereserveerd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0546-642191. Aan de kerk kosten de kaartjes 10 euro, kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Ons koorlid Arend Gerritsen maakte een paar mooie foto's van de repetitie in Het Anker. Twee ervan ziet u hier rechts, rechtsklikken voor groot.