Nieuwjaarsconcert 2017"Wij als bassen en tenoren willen u dit laten horen: wij wensen u met elkaar een voorspoedig nieuwjaar!" Zo begint elk Nieuwjaarsconcert van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop. Want na het bijzonder succesvolle Kerstconcert samen met het Kerstvrouwenkoor vervolgt het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop zijn concertreeks met een stijlvol Nieuwjaarsconcert op zaterdag 14 januari in de Hervormde kerk te Den Ham. Het concert begint om 20.00 uur.

Dirigent en pianist Gezinus Veldman wordt deze keer terzijde gestaan door de internationaal bekende sopraan Elma van den Dool, de jonge violist Hrayr Ter-Sargsyan uit Vriezenveen en de eigen koorsolist Albert Wessels. 

Het Nieuwjaarsconcert begint traditioneel met het opkomen van het koor dat het publiek ‘De beste wensen’ toezingt. Het prachtige ‘Benedictus’ van Karl Jenkins staat op het programma, evenals het in dialect gezongen lied ‘Noar Oe kan ik hen’, maar ook een vlot gezongen ‘Muddy Water’ van Roger Miller en een traditional als ‘Sierra Madre’. Een bijzonder gevarieerd programma dus.

Kaarten (€ 10,00 in de voorverkoop, € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar) zijn verkrijgbaar bij de Readshop in Den Ham en de Bruna in Vroomshoop. Reserveren kan ook per mail of telefonisch: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0546-642191. Aan de kerk is de entree € 12,50. 


Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN