CMK_banner_04.jpg

Volgende repetitie

Ledenvergadering

Op 25-04-2019
19:30 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Open Repetitie

Op 16-05-2019
19:00 uur - 20:00 uur

De Activiteitencommissie van ons mannenkoor houdt elk jaar een rolladeactie, om daarmee de kas wat te spekken. Veel mannen bestellen voor hun eigen gezin, hun familie, hun vrienden en bekenden, hun buurt één of meerdere rollades. Een van onze koorleden wist er zelfs meer dan 80 aan de man en de vrouw te brengen. Ook zijn er veel mannen die een rollade (extra) bestellen voor het goede doel, in ons geval de Stichting Manna. Zo gingen er ook dit jaar weer tientallen rollades naar deze stichting.

De Stichting Manna laat ons per brief weten dit zeer op prijs te stellen. Want mede dankzij onze gift ontvingen minima-gezinnen een rijk gevuld voedselpakket in december. Men is blij met het feit dat het CMK Vroomshoop hun stichting een warm hart toedraagt en op deze manier betrokkenheid laat zien met ons werk.

Alle kinderen hebben recht op een veilige en gezonde jeugd. Maar zelfs in een rijk land als Nederland is dat helemaal niet vanzelfsprekend. Er zijn heel wat gezinnen, ook in Twenterand, die onder het sociaal minimum leven. Maar liefst één op de negen kinderen groeit op in armoede en behalve met een voedselpakket proberen we ook door het verstrekken van kleding hier iets aan te doen. Periodiek kunnen ‘Manna gezinnen’ en door maatschappelijk werk aangemelde gezinnen op afspraak bij Manna Fashion terecht voor gratis kinderkleding en schoenen. Bovendien zorgen we met Manna Happy Kids dat kinderen gewoon hun verjaardag kunnen vieren, door het geven van de verjaardagdoos. Deze doos bevat traktaties, slingers en een cadeaubon; tevens zijn er ook dit jaar met Sinterklaas weer cadeautasjes uitgereikt (zo’n 200) aan kinderen uit ‘Manna-gezinnen’ met snoepgoed en een cadeaubon van Intertoys.