CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie AFGELAST

Op 11-06-2020
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Klein concert 't Haarhuus AFGELAST

Op 18-06-2020
15:30 uur - 16:30 uur

Zondag 8 januari 2017 was een historische dag voor de Hervormde gemeente Vroomshoop en de Gereformeerde kerk Vroomshoop, want vanaf deze datum gaat men samen verder als Protestantse gemeente te Vroomshoop. Na 150 gescheiden te zijn geweest is na een lange en zorgvuldige voorbereiding nu de verbondenheid tot stand gebracht.  

In de ochtenddienst in kerkelijk centrum Irene werden 's morgens daartoe de benodigde handtekeningen gezet, en in de middagdienst in kerkelijk centrum Het Anker kreeg de nieuwe kerkenraad verder gestalte. Wij mochten met ons mannenkoor deze dienst opluisteren met enkele van onze liederen, zoals 'Noar Oe kan ik hen' en 'Wait for the light to shine', en ook door de samenzang te ondersteunen. Iedere keer valt weer op hoe blij en verrast de mensen zijn door onze bijdragen. Dat is mooi om te zien, en maakt ons ook weer blij. 

De foto's zijn van Loes Lievers.


Nieuwjaarsconcert

Zaterdag 14 januari is ons volgende concert alweer: ons Nieuwjaarsconcert in de Hervormde kerk te Den Ham, met niemand minder dan de landelijk bekende sopraan Elma van den Dool, de virtuoze violist Hrayr Ter-Sargsyan en last but not least onze eigen koorsolist, bariton Albert Wessels. De leiding is als gewoonlijk weer in handen van dirigent Gezinus Veldman, die ongetwijfeld ook weer zijn kwaliteiten als pianist ten toon zal spreiden.
Toegangskaarten á € 10 zijn verkrijgbaar bij de Readshop in Den Ham en de Bruna in Vroomshoop. Reserveren kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Aan de kerkzaal kosten de kaarten € 12,50.