CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 05-09-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Concert Dalfsen met ONMK

Op 05-10-2019
20:00 uur

Artikel uit NoaberHet Nieuwjaarsconcert ligt inmiddels geruime tijd achter ons. Tijd om de blik weer voorwaarts te richten. We gaan eerst a.s. zondag meewerken aan een kerkdienst in verpleeghuis Het Meulenbelt te Almelo. Dat is altijd fijn om mee te maken. Samen met de aanwezige bewoners hopen we een mooie dienst te beleven.

Daarna richten we de aandacht op De Winterkraaien. Want over een maand is het al weer zover, de zevende en achtste uitvoering van De Winterkraaien in theater De Voorveghter te Hardenberg, op donderdag 16 en vrijdag 17 maart. Twee keer een uitverkochte zaal, dat is toch geweldig! Wie De Winterkraaien ook graag een keer wil zien kan mailen naar de organiserende stichting Levend Vroomshoop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De uit Westerhaar afkomstige Sabine Uitslag schreef er een stukje over in het blad 'Noaber. Ook Sabine vond het geweldig ;-)
Met de rechtermuisknop kunt u in een nieuw tabblad de tekst leesbaar maken. Of druk wat langer op de foto op uw tablet of smartphone.