CMK_banner_03.jpg

Volgende repetitie

Repetitie AFGELAST

Op 11-06-2020
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Klein concert 't Haarhuus AFGELAST

Op 18-06-2020
15:30 uur - 16:30 uur

Vocaal februari-maart 2017De Winterkraaien krijgen overal aandacht en waardering. Vocaal, het blad van de KCZB (Koninklijke Christelijke Zangers Bond) besteedt er aandacht aan. Hoewel de redactie van dat blad de feiten niet helemaal juist weergeeft is duidelijk dat ook in dit landelijke blad deze theaterproductie opvalt. Met de rechtermuisknop kunt u in een nieuw tabblad de tekst leesbaar maken. Of druk wat langer op de foto op uw tablet of smartphone.

Thea Kroese kreeg Statenlid Anneke Beukers (PvdA) op bezoek die Thea een grote bos rozen overhandigde. Thea werd in het zonnetje gezet voor haar betekenis voor de streektaal en in dat kader ook voor haar rol in de theatervoorstelling De Winterkraaien. En in de waardering voor Thea wordt ook volop onze dirigent en ons koor betrokken. Lees hier het artikel dat Anneke Beukers aan dit thema wijdt. Een opvallende zin in het artikel: "Veel mensen die nog nooit in hun leven een schouwburg hebben bezocht, bevolken het theater om dit te mee te maken". Zo leveren ook wij een bijdrage aan het zelfbewustzijn van de bevolking in onze streek; trots zijn op je afkomst en trots zijn op wat we hebben bereikt.

Ook De Winterkraaien willen meemaken en beleven? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een plaats op de wachtlijst voor mogelijk een negende voorstelling.