CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie AFGELAST

Op 11-06-2020
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Klein concert 't Haarhuus AFGELAST

Op 18-06-2020
15:30 uur - 16:30 uur

De WinterkraaienDe 7e en 8e theatervoorstelling van De Winterkraaien op donderdag 16 maart en vrijdag 17 maart in een volgepakte Voorveghter te Hardenberg waren opnieuw een groot succes. De theatervoorstellingen met vertelster Thea Kroese, bariton Nanco de Vries en Geerhard Abma op bugel trokken opnieuw heel veel publiek, ook uit de verre omtrek. Dat had ongetwijfeld ook te maken met de bijdrage van ons mannenkoor, onder de voortreffelijke leiding van Gezinus Veldman, die alle muziek schreef voor deze theaterproductie. 

Veel bezoekers van een uitverkochte Voorveghter reageerden na afloop met termen als ‘indrukwekkend’ en ‘ontroerend’. “Nog nooit zoiets moois meegemaakt”, zei een van hen.

Thea Kroese vertelt er maandagavond 20 maart over op RTV Oost in het programma 'Overijssel Vandaag', dat elk uur herhaald wordt.  RTV Oost is via Caiway te bekijken op kanaal 78.

Het mannenkoor gaat nu omschakelen naar twee geheel andere optredens, namelijk de Passiestondes in de RK kerk te Geesteren op 12 april, en in kerkelijk centrum Het Anker te Vroomshoop op 13 april. De beide Passiestondes beginnen om 20.30 uur, de entree is gratis, maar bij de uitgang wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.