CMK_banner_04.jpg

Volgende repetitie

Repetitie AFGELAST

Op 11-06-2020
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Klein concert 't Haarhuus AFGELAST

Op 18-06-2020
15:30 uur - 16:30 uur

rabobank clubkas campagneOok wij doen mee aan de Rabo Clubkas Campagne. En waarom dan wel? Welnu, hierom:

Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop is actief in Vroomshoop en ruime omgeving. Er worden/werden concerten verzorgd in o.a. Den Ham, Geesteren, Vriezenveen, Almelo en Bergentheim. Het koor werkte ook mee aan de theatervoorstelling De Winterkraaien met vier optredens in de theaterzaal van Het Punt te Vroomshoop en vier keer in theater De Voorveghter in Hardenberg. Ook boekte ons koor veel succes samen met projectkoren. Bijvoorbeeld voor het Glazen Café in Vroomshoop en een Kerstconcert samen met een Kerstvrouwenkoor.

Bij veel van die concerten hebben we dringend behoefte aan podiumonderdelen, opdat ook de achterste rijen van ons 100 man tellende koor de dirigent goed kunnen zien. De aanschaf daarvan kost circa € 4000,-. We hopen dat de leden van de Rabobank Noord en West Twente op ons willen stemmen. Dat zou ons tevreden stemmen, want dan kunnen we onze stemmen nog beter laten horen!

De Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Van dinsdag 2 mei tot en met maandag 22 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €125.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Het zou fantastisch zijn als u stemmen geeft aan ons koor tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt