CMK_banner_04.jpg

Volgende repetitie

Eerste repetitie na vakan...

Op 20-08-2020
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Nieuwjaarsconcert

Op 16-01-2021
20:00 uur


Noam StaalOns Christelijk Mannenkoor Vroomshoop houdt in 2017 twee keer een Passiestonde, namelijk in Geesteren en Vroomshoop. Dit concert omvat muziek en zang die helemaal past in de Veertigdagentijd. Dirigent en pianist Gezinus Veldman, de bedenker van de Passiestonde, wordt dit jaar muzikaal terzijde gestaan door de jonge talentvolle cellist Noam Staal uit Amsterdam. Hij heeft o.a. meegespeeld bij het Orkest van het Oosten. Zie zijn website Noam Staal voor meer informatie.

Het koor zal een uur lang prachtige, ingetogen liederen zingen, zoals In Manus Tuas Pater, delen uit de Messe no.5 van Gounod en Dit ene weten wij, een nieuw lied op muziek van Gezinus Veldman en gebaseerd op een gedicht van Henriëtte Roland Holst.

Op woensdag 12 april wordt de Passiestonde voor de vijfde keer opgevoerd in de rooms-katholieke kerk St. Pancratius te Geesteren. Op Witte Donderdag 13 april wordt de Passiestonde voor de 20e keer uitgevoerd in kerkelijk centrum Het Anker aan de Hoofdstraat te Vroomshoop. Beide Passiestondes beginnen om 20.30 uur. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Het mannenkoor heeft de cd ‘Via Dolorosa’ opgenomen met uitsluitend passiemuziek. Deze cd kost slechts € 5,- en is verkrijgbaar na afloop van de Passiestondes. Mailen of bellen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. 0546-642191.