CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 05-09-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Concert Dalfsen met ONMK

Op 05-10-2019
20:00 uur

Het mannenkoor is op vakantie. De stemmen staken, al is het maar tijdelijk. De accu wordt weer opgeladen voor een nieuw seizoen, dat op 7 september begint met een eerste repetitie in onze thuislocatie, de grote zaal van kerkelijk centrum Irene. 

De week erna mogen we meteen al weer in actie komen bij een kerkdienst in de Weemelanden in Vriezenveen. En daarna maken wij ons op voor een groots Najaarsconcert met daarbij het omvangrijk strijkorkest Libero, op zaterdag 14 oktober in Irene. Op 23 en 24 november werken we mee aan de 9e en 10e opvoering van de theatervoorstelling De Winterkraaien in Het Punt te Vroomnshoop. Er is al weer een forse wachtlijst voor een 11e keer; meldt u dus snel aan als u de voorstelling ook wilt zien. En dan sluiten we het eerste deel van ons winterprogramma af met een spetterend Nieuwjaarsconcert op 13 januari in de dorpskerk te Den Ham. We worden daarbij vergezeld door een groot vrouwenkoor van nu al 100 dames. Wil je ook meedoen, heel graag!

We kijken ook even terug op wat achter ons ligt: in mei een concertreis naar Gent met een deel van ons koor, in april twee Passiestondes in Geesteren en Vroomshoop, in maart twee Winterkraaien in de Voorvegher in Hardenberg, in februari een kerkdienst in het Meulenbelt te Almelo, in januari ons Nieuwjaarsconcert met Elma van den Dool in Den Ham, en ook een kerkdienst in Vroomshoop vanwege de oprichting van de Protestantse Gemeente te Vroomshoop.

Nu dus eerst even op vakantie. We zouden het heel mooi vinden als wij met onze 100 koorleden ná de vakantie opnieuw nieuwe leden mogen begroeten. We beginnen op donderdagavond 7 september om 19.45 uur weer met onze wekelijkse repetities in k.c. Irene. Een mooi moment om in te steken. Goede kans dat je al snel kunt meedoen bij al onze prachtige concerten. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0546-642191. Je wordt met applaus begroet!

Wij wensen u allen een mooie zomervakantie, en graag weer tot ziens en horens bij een van onze concerten!