CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 05-09-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Concert Dalfsen met ONMK

Op 05-10-2019
20:00 uur

papier hier!Ook in de vakantietijd staat de leden van ons koor paraat om uw oud papier in ontvangst te nemen. Elke eerste zaterdag van de maand tussen 9.00 en 12.00 uur kunt u uw oud papier naar onze tijdelijke containers brengen op de parkeerplaatsen bij de Jumbo (Linderflier) en bij fysiotherapie De Haere (Vogelkers). Onze mannen helpen u graag het papier uit de auto te dragen. Sommigen brengen het papier ook per fiets, met de kruiwagen of de bolderkar, alles is welkom!

Het mannenkoor beschikt daarnaast ook over twee vaste papiercontainers. De ene staat al sinds jaar en dag op het terrein van de Larcom, achter de brandweerkazerne, Karel Doormanstraat 5. Deze is beschikbaar tijdens werktijden (niet in de bouwvakvakantie en kerstvakantie). De tweede vaste container staat op de parkeerplaats van Expert Berkhof, aan de Tonnendijk. Deze container (die voorbij het hek staat) is bereikbaar tijden de winkeltijden (ook op zaterdagen).

Dankzij de inzameling van oud papier is het mannenkoor in staat mooie concerten te houden. Zo organiseert het koor op zaterdag 14 oktober een Najaarsconcert in kerkelijk centrum Irene, waarbij het koor terzijde wordt gestaan door een strijkorkest van liefst 14 personen. Belangstellenden kunnen zich nu al opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0546-642191.

het verhaal achter het papierOnze regionale krant Twentse Courant Tubantia besteedde er nog een leuk artikel aan. Op de foto zie je onze koorleden Henk van den Brink (2e tenor) en Henk van Leusen (1e tenor). Klik op de foto's met rechtermuisknop en 'open afbeelding in nieuw tabblad'. Of klik hier!