CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 05-09-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Concert Dalfsen met ONMK

Op 05-10-2019
20:00 uur

Strijkorkest LiberoHet Chr. Mannenkoor Vroomshoop begint donderdagavond 7 september weer aan een nieuw zangseizoen. En ook deze keer staan er weer bijzondere evenementen op het programma. Als eerste staat het Najaarsconcert in de planning, en wel op zaterdag 14 oktober in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Dit concert, met een aantal grote klassieke werken, wordt opgeluisterd door het 14-koppige strijkorkest Libero uit Zwolle en door slagwerker Joost Visser.

In november staan opnieuw twee voorstellingen van De Winterkraaien geprogrammeerd, deze keer in het theater van Het Punt te Vroomshoop. Ook deze 9e en 10e voorstelling zijn al weer uitverkocht. Overwogen wordt in het voorjaar van 2018 deze succesvolle theaterproductie opnieuw op te voeren.

Het duurt nog even maar het wordt vast weer genieten bij het Nieuwjaarsconcert, dat op 14 januari zal worden gehouden in de hervormde kerk te Den Ham. Het mannenkoor wordt dan vergezeld door een groot vrouwenprojectkoor, waarvoor zich nu al zo’n 100 dames hebben aangemeld. Meer dames zijn van harte welkom!

Het 100 man tellende koor wil graag op sterkte blijven. Zo’n eerste repetitie is een mooie gelegenheid het zingen bij zo’n groot koor eens uit te proberen. Dirigent Gezinus Veldman zorgt  altijd voor boeiende repetities en u zult zich snel thuis voelen. De repetities vinden plaats in kerkelijk centrum Irene op donderdagavond en beginnen om 19.45 uur. Kom gewoon langs of mail of bel van tevoren met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0546-642191. Ook voor reserveringen voor een van de concerten kunt u hierheen mailen of bellen.