CMK_banner_04.jpg

Volgende repetitie

Repetitie AFGELAST

Op 11-06-2020
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Klein concert 't Haarhuus AFGELAST

Op 18-06-2020
15:30 uur - 16:30 uur

Libero StrijkorkestOp zaterdag 14 oktober houden wij ons Najaarsconcert in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Dat wordt een speciale gebeurtenis, want het koor wordt die avond terzijde gestaan door het Libero Strijkorkest uit Zwolle en door slagwerker Joost Visser. Ook onze eigen koorsolist Albert Wessels neemt enkele stukken voor zijn rekening. Het geheel staat natuurlijk onder leiding van onze dirigent en pianist Gezinus Veldman, die deze keer een fraaie vleugel tot zijn beschikking heeft. Dit muzikale gezelschap zal de toehoorder een mooie zaterdagavond in oktober bezorgen.

Het programma omvat een bijzonder gevarieerde mix van onder andere religieuze én filmische muziek. Het concert begint met het openingsnummer Te Deum Laudamus van Czerny en Jesus bleibet meine Freude van Bach. Daarna volgt onder andere de Missa Brevis van Gounod.

Het orkest met daarin violist Hrayr Ter-Sargsyan en cellist Noam Staal, laat het mooie Moldau van Smetana horen. Beiden hebben al eerder met het mannenkoor samengewerkt. Albert Wessels brengt samen met het koor het Panis Angelicus van Franck ten gehore.

Halverwege het concert zingt het koor enkele Duitstalige stukken van Pracht en Mozart, waarna in het tweede deel van het programma monumentale zang en muziek te horen is uit films als ‘Saving private Ryan’, ‘We were soldiers’ en uit de musical ‘Chess’, dat alles ondersteund door krachtig slagwerk van Joost Visser.

Het concert begint om 20.00 uur. De entree bedraagt € 12,50 maar in de voorverkoop bij de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham kosten de kaarten € 10,-. Ook kunnen kaarten worden gereserveerd via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch: 0546-642191.