CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 05-09-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Concert Dalfsen met ONMK

Op 05-10-2019
20:00 uur

de altenHet 'Groot Twenterands Vrouwenkoor' is volop aan het repeteren voor een groots Nieuwjaarsconcert op zaterdag 13 januari a.s. in de hervormde kerk te Den Ham. Dat het vrouwenkoor groot is blijkt wel uit het feit dat liefst 145 dames acte de precense geven. We vinden het bijzonder plezierig dat er ook veel vrouwen uit Den Ham en Vriezenveen meedoen, en ook uit de andere kernen van Twenterand en omgeving zijn veel dames aanwezig. En dat het een groots concert wordt weten we wel bijna zeker, gezien alle mooie Nieuwjaarsconcerten de afgelopen jaren. Samen met de mannen van ons koor zal de bezoeker uit meer dan 200 monden prachtige muziek en zang horen. 

de sopranenGedurende twee maand en gedurende acht repetities zorgt dirigent Gezinus Veldman ervoor dat er straks geen half werk wordt geleverd, maar dat het vrouwenkoor tijdens het concert klinkt als een klok. Tijdens de repetities klinkt het al geweldig, laat staan straks in de mooie entourage van de kerk in Den Ham. En samen met ons mannenkoor wordt het natuurlijk helemaal prachtig.

De kaartverkoop gaat al hard. Die zijn verkrijgbaar bij de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham. Ze kosten € 10,00 in de voorverkoop en € 12,50 bij de entree van de kerk. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 5,00.
Kaarten kunnen ook worden gereserveerd per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (0546-642191). We verwachten een volle kerk met zo'n 600 bezoekers, dus wie kaarten wil moet ze tijdig aanschaffen. Een mooi kerstcadeau!