CMK_banner_01.jpg

We gaan op herhaling in Vriezenveen

 

 

 

 

 

 

 

Ons Nieuwjaarsconcert op zaterdag 13 januari in de Hervormde kerk te Den Ham was compleet uitverkocht, met ruim meer dan 600 bezoekers. Dat kwam ongetwijfeld ook, omdat we werden vergezeld door een projectkoor van bijna 150 zingende dames, dat we nogal ambitieus het Groot Twenterands Vrouwenkoor hebben genoemd. En dat is maar goed ook, want we hebben besloten met het Nieuwjaarsconcert op herhaling te gaan en wel op vrijdagavond 26 januari in de Grote kerk te Vriezenveen. Ook deze locatie leent zich uitstekend om zo’n groot koor onder te brengen, en bovendien is een flink deel van het Vrouwenkoor afkomstig uit Vriezenveen. Redenen genoeg ook daar dit concert te laten klinken.

Het concert in Vriezenveen begint op 26 januari om 20.00 uur. Kaarten vooraf kopen is niet nodig, u kunt gewoon bij de ingang betalen. De entreeprijs bedraagt € 10,-, kinderen tot 12 jaar € 5,-. Daar ontvangen de bezoekers ook het programmaboekje. Reserveren mag trouwens ook door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met 0546-642191. 

Het Nieuwjaarsconcert in Den Ham was voor meer dan 600 bezoekers weer een feest op mee te maken. De zangers en zangeressen schotelden het talrijke publiek een prachtig concert voor. Onder leiding van dirigent Gezinus Veldman en met medewerking van het trompetduo Arjan en Edith Post en koorsolist Albert Wessels kwam een breed repertoire langs, zoals een bijzondere versie van ‘Grote God wij loven U’, maar ook het Zigeunerkoor en het Slavenkoor van Verdi. Ook ontroerende liederen zoals ‘Give me my song’ van de oud-Abba muzikant Benny Anderson en ‘The Linden Tree’, bekend van Tom Parker stonden op het programma. Het concert werd feestelijk afgesloten met ‘Sierra Madre’ en ‘Heal the world’ van Michael Jackson.