Op herhaling

Op herhalingMet circa 120 vrouwen en 80 mannen gaan we op herhaling in Vriezenveen. Het overleg met de kosters van de Grote Kerk is al in volle gang, de plek voor de zangers en zangeressen is al uitgetekend, en de aankondigingen voor het concert zijn overal te lezen.

Bezoekers kunnen op vrijdagavond 26 januari vanaf 19.15 uur de kerkzaal in. Na betaling van 10 euro per persoon (kinderen tot 12 jaar 5 euro) dient het programmablad als entreebewijs. Reserveren kan ook door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met 0546-642191. Dat hebben al velen gedaan. Het concert begint om 20.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.

Het Groot Twenterands Vrouwenkoor en het Chr. Mannenkoor Vroomshoop hopen ook het publiek in Vriezenveen een mooi concert voor te schotelen. Dat doen we samen met koorsolist Albert Wessels en het trompetduo Arjan en Edith Post. Het geheel staat onder leiding van onze inspirerende dirigent en pianist Gezinus Veldman.

 

 

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN