CMK_banner_01.jpg

Voorstelling 11 en 12 van De Winterkraaien

Het lijkt wel een never ending story, het verhaal van De Winterkraaien. Want op 8 en 9 februari werkten wij mee aan alweer de 11e en 12e voorstelling, deze keer weer in theater Het Punt te Vroomshoop. De vier voorstellingen in de Voorveghter en de acht in Het Punt trokken samen al bijna 4000 bezoekers, een ongekend succes.

Onze dirigent leidde ons mannenkoor, solist Nanco de Vries en bugelist Geerhard Abma succesvol door de voorstelling, en vertelster Thea Kroese wist opnieuw de zaal muisstil te krijgen. De fraaie filmbeelden met de voice-over van ons koorlid Henk Nieboer ondersteunden en versterkten het karakter van de voorstelling. Deze combinatie van zang, muziek, film en voordracht blijkt velen bijzonder aan te spreken.

De aanhoudende belangstelling is voor de organiserende Stichting Levend Vroomshoop aanleiding om weer een nieuwe wachtlijst aan te leggen voor mogelijk 1 of 2 voorstellingen in het najaar 2018.  Al meer dan 200 belangstellenden hebben zich daarvoor gemeld. Wie ook een voorstelling wil meemaken en beleven, kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bellen naar 0546-642191. De entreeprijs is € 18,50 incl. een fraai programmaboekje van 24 pagina’s. Ook het boek ‘De Winterkraaien’ kunt u op die manier bestellen en kost € 12,00.

Een kleine impressie: https://youtu.be/qrQsaW6PTbY