CMK_banner_03.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 05-09-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Concert Dalfsen met ONMK

Op 05-10-2019
20:00 uur

held van twenterandOns koor komt op veel manieren in de publiciteit. Het liefst natuurlijk dankzij onze concerten, zoals onze recente Nieuwjaarsconcerten in Den Ham en Vriezenveen met totaal zo'n 1000 bezoekers, en bijvoorbeeld onze medewerking aan de theaterproductie De Winterkraaien die al door bijna 4000 mensen is bezocht.

Maar ook langs andere wegen komen we soms in het nieuws, zoals bijvoorbeeld bij de recente actie van het CDA Twenterand dat op Valentijnsdag 14 februari een aantal organisaties in het zonnetje zette, en ze daarbij bestempelde tot Held van Twenterand. Deze partij was opgevallen dat ons koor zich op vele manieren inzet voor de lokale gemeenschap, door bijvoorbeeld belangeloos mee te werken aan kerkdiensten in verpleeghuizen, aan benefietconcerten zoals Het Glazen Café, en op 5 april aanstaande aan een herdenkingsconcert, ter gelegenheid van de onthulling van een bevrijdingsmonument aan het Zwolsekanaal. 

Om dat soort redenen mocht onze voorzitter John de Vries namens ons koor een bos bloemen en een certificaat in ontvangst nemen uit handen van oud-schaatster en nu Statenlid voor het CDA, Monique Kleinsman, als dank voor onze maatschappelijke betrokkenheid.