CMK_banner_02.jpg

Vanavond werden we verrast door de aankondiging dat een vertegenwoordiger van de Rabobank ons de uitslag van de Rabo Clubactie kwam vertellen. Gezinus was op de hoogte gebracht en had nog snel een toepasselijke tekst bedacht op ons lied Good news: “Goed Nieuws van de Rabobank, waarvoor onze hartelijke dank”. Voordat de vertegenwoordiger aanwezig was werd dit nog even snel gerepeteerd. 

De heer Koopman van de Rabobank was om kwart over acht aanwezig en werd door de voorzitter ontvangen. Hij had zich verdiept in ons koor en de website bestudeerd. Hij ging nog even in op  de positieve elementen van muziek voor ieder persoonlijk, maar ook voor de gemeenschap. De heer Koopman vertelde dat zo’n 400 verenigingen mee hadden gedaan met de clubactie. Het mannenkoor had totaal 212 stemmen gekregen en dat leverde ons het mooie bedrag op van € 658,90. Een bedrag dat we als koor willen inzetten voor uitbreiding van het podium.

Dhr. Koopman werd vervolgen toegezongen door het koor met het zojuist ingestudeerde lied: “Goed Nieuws, van de Rabobank, waarvoor onze hartelijke dank!”

John de Vries bedankte vervolgend de heer Koopman voor zijn bekendmaking en de sympathieke actie van de Rabobank. En bovenal bedanken we vooral iedereen die op ons gestemd heeft!