Open Repetitie op 16 mei

logoOp donderdagavond 16 mei houdt ons koor een Open Repetitie van 19.00 – 20.00 uur in kerkelijk centrum Irene, Julianastraat 27 te Vroomshoop. Zowel de entree als de koffie/thee na afloop is gratis.

Ons mannenkoor heeft een breed repertoire. Dat is te horen bij bijvoorbeeld de Passiestondes, en de Kerst- en Nieuwjaarsconcerten. Maar ook bij de theatervoorstellingen van De Winterkraaien of op Midzomeravond 22 juni in Den Ham, waar wij meewerken aan het muziekevenement De Groene Jager. Op de Open Repetitie zal vast een deel van dat rijk geschakeerde repertoire te beluisteren zijn.

Het mannenkoor nodigt iedereen die van zingen houdt (of van het mannenkoor…) van harte uit dit mini-concert bij te wonen. 

Vooral de senioren uit Twenterand, ook uit de zorgcentra, verzorgings- en verpleeghuizen zijn bijzonder welkom, voor een plekje op de eerste rang. En voor mannen die misschien wel lid willen worden, is deze Open Repetitie een mooie gelegenheid om eens vrijblijvend kennis te maken met ons koor. Dirigent en pianist Gezinus Veldman maakt van elke repetitie een feestje en het is altijd een genot zijn improvisaties te horen op de piano. Dat alleen al zorgt voor mooie wekelijkse repetitieavonden, elke donderdag in Irene te Vroomshoop.

Voor vragen kan men contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0546-642191.

 

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN