CMK_banner_03.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 01-10-2020
19:30 uur - 21:00 uur

Volgende concert/medewerking

Nieuwjaarsconcert

Op 16-01-2021
20:00 uur

ons koorWe gaan op herhaling met de muzikale vertelling 'Droom de dag'. Midden in de zomer werkten we met ons mannenkoor twee keer mee aan deze productie in de dorpskerk te Den Ham. Deze productie, op stapel gezet door de Stichting MidzomerAvond Den Ham, is gebaseerd op de sage van de Groene Jager, die zich afspeelt rondom kasteel Eerde halverwege Den Ham en Ommen. En wij niet alleen doen mee, ook een kinderkoor, gevormd uit (klein)kinderen van onze koorleden, zal luidkeels van zich laten horen in 'dat prachtige land' rondom Den Ham.

We gaan op herhaling, maar deze keer in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop, en wel op vrijdagavond 15 november, aanvang 19.30 uur. En opnieuw doet het kinderkoor mee, inmiddels gegroeid naar zelfs 30 kinderen/jongeren. Bovendien is hun aandeel in deze productie vergroot.

Hoofdrolspelers zijn onze koorsolist Albert Wessels die de rol van Joncker Arent vervult, ons koorlid Zweitze Hofman die met zijn donkere stem de rol van kasteelheer Evert van Essen inkleurt. De zusters Rianne Seigers-Bosch en Erika Lambers-Bosch die de rollen van Gisela en Jolande vertolken, en Auke Koops van 't Jagt die in de wieg lijkt gelegd voor de rol van de bisschop van Utrecht. 

Jeroen Ardesch zorgt voor de muzikale begeleiding op trombone, samen met onze dirigent Gezinus Veldman op piano, die ook de artistieke leiding van dit gehele project heeft en alle muziek voor deze productie schreef. 
Ten slotte moet natuurlijk worden genoemd dichteres en schrijfster Marga Kool, die als librettist en verteller alle teksten voor haar rekening neemt. 

Kaarten kosten € 10,- en zijn te koop bij de Readshop in Den Ham en bij de Bruna in Vroomshoop. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 5,-. Er zijn op 15 november natuurlijk ook kaarten te koop bij de ingang van de kerk, dan kosten ze € 12,50.