CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Eerste repetitie na vakan...

Op 20-08-2020
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Nieuwjaarsconcert

Op 16-01-2021
20:00 uur


kostuumcommissienieuwe kostuumEr is heel heel lang voor gespaard en heel veel oud papier voor ingezameld. Een commissie, bestaande uit Rien van der Veen, Gerrit Jansen, Guus Kempe, Henri Westerink en last but not least Joke Kosse, heeft uitgebreid onderzoek gedaan. Wat wordt de nieuwe outfit van ons koor? Blijft alles bij het oude, of gaan we richting spijkerbroek en T-shirt, wordt het rood, zwart of kakelbont? Commissie en bestuur vinden dat het nieuwe pak eigentijds moet zijn, maar ook kwaliteit moet uitstralen. Dat willen we namelijk ook graag bereiken met onze zangprestaties. Is dat gelukt? 

ondertekening contract

Op 21 november 2019 was dan eindelijk het moment aangebroken: hét nieuwe pak kon worden gepresenteerd aan de koorleden. Grootste verandering: de strik verdwijnt en de stropdas komt, de smoking heeft zijn langste tijd gehad, een modern gesneden kostuum komt ervoor in de plaats. Mannenmodezaak Harry ten Brinke wordt de leverancier. 

Na afloop van de koorrepetitie tekende voorzitter Henk van Leusen, ten overstaan van het bestuur, het koopcontract, waarna Harry ten Brinke met zijn handtekening de overeenkomst bezegelde.

Het duurt nog vele maanden voordat ons koor zich voor het eerst zal presenteren in het nieuwe kostuum. Eerst moeten alle mannen hun maten laten opmeten, daarna gaat het fabricageproces in werking. En dan hoopt ons koor weer helemaal bij de tijd te zijn voor de komende jaren, ook in het jubileumjaar 2021 wanneer het koor 70 jaar bestaat.