CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 21-02-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Medewerking Winterkraaien

Op 07-03-2019
20:00 uur - 21:30 uur

GerritMeijerinkGerrit Meijerink is al heel lang fan van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop. Bij heel wat concerten was Gerrit samen met zijn vrouw Jannie als toehoorder aanwezig om te genieten van de mooie klanken van het koor.

Al heel lang dacht Gerrit er over na om lid te worden van het koor. Zelf mee te zingen leek hem heel bijzonder. Maar dan moet je er, aldus Gerrit Meijerink, voor de volle 100% voor gaan.

Dat was voor hem de afgelopen jaren een drempel om lid te worden. Er zijn immers, net als bij de meeste mensen, ook andere dingen die de aandacht vragen! En wat Gerrit ook een beetje bezighield was de vraag: "Hoe houd ik het vol om elke week 2 uur te repeteren?" Het leek hem dat die 2 uur wel erg lang zou duren. Tijdens zijn wekelijkse tochten met de WielerTourClub Vroomshoop werd er ook regelmatig over het koor gesproken. Uiteindelijk liet hij zich overhalen om eens als gast een repetitieavond mee te maken. En daarna?

Gerrit was totaal in de ban van het koor en hoefde eigenlijk geen week bedenktijd meer om lid te worden. De tijd tijdens de repetities, waar hij zo tegen opzag, vliegt voorbij! Het is zo weer 22.00 uur. Gerrit is onder de indruk van het  'multiculturele'  karakter van het koor. Iedereen gaat met iedereen om; er is absoluut geen sprake van rangen en standen. Het is in een woord een geweldig koor. Een aanrader voor iedereen die graag zingt!!! (mannen natuurlijk) Het koor kenmerkt zich door: gezelligheid; ontspanning en een goede sfeer. Gerrit had hoge verwachtingen. De werkelijkheid overtreft die nog. Hij is ook onder de indruk van de virtuositeit van de dirigent/pianist Gezinus M Veldman. Een prima dirigent met gevoel voor humor en van tijd tot tijd aandacht voor een correcte discipline.

Zingen bij het Christelijke Mannenkoor Vroomshoop? ... een feest!