CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 21-02-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Medewerking Winterkraaien

Op 07-03-2019
20:00 uur - 21:30 uur

CD opname in Hervormde KerkHet Christelijk Mannenkoor Vroomshoop heeft onlangs een CD opgenomen. Het repertoire van deze nieuwe CD is muziek rondom de Passietijd. Op de donderdagavond voor Pasen organiseren de mannen van dit koor onder leiding van Gezinus Veldman al sinds vele jaren de welbekende ‘Passiestonde’. Uitgevoerd wordt dan een ingetogen programma van geestelijke muziek, passend in de tijd rond Pasen. Van dit programma is nu een CD opname gemaakt, die naar verwachting vanaf 1 april 2010 te koop is.

Al jaren wordt er door het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop in de laatste week van de Veertigdagentijd een zogenaamde Passiestonde gehouden in de Hervormde Kerk aan de Hoofdstraat te Vroomshoop. Deze Passiestonde, die dit jaar gehouden wordt op donderdagavond 1 april 2010, heeft een muzikaal ingetogen karakter horend bij de Lijdenstijd.

Naast Nederlandstalige liederen als “Leer mij O Heer”, “Nu valt de nacht”, “t Is middernacht”en “De Zegenbede” worden er ook gospelliederen gezongen zoals “Were you there”, “Going Home” en “I’ll wish I had given Him more”. Ook het “In manus tuas Pater”, “Pie Jesu”, “Via Dolorosa” en het “Agnus Dei” van Gounod zijn te horen zowel op de nieuwe CD als tijdens de komende Passiestonde.

Een CD die niet in uw verzameling mag ontbreken en welke u zal verrassen door de hoogstaande muzikale kwaliteit en de bijzondere vormgeving. Aan deze CD werken, naast de dirigent/arrangeur en pianist Gezinus M. Veldman, mee Leonie van Eldik op hobo en althobo , als vocale solist Ard Kamphuis en Frank Kaman op het fraaie van Dam orgel in de Hervormde Kerk in Vroomshoop. Enkele foto´s van de dag van de CD opname zijn te bekijken in het fotoalbum.

Deze cd is naar verwachting vanaf 1 april 2010 te koop. Zodra de datum  definitief bekend is kunt u dit vanzelfsprekend lezen op deze website, alsmede waar de CD besteld of gekocht kan worden.