CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Eerste repetitie na vakan...

Op 20-08-2020
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Nieuwjaarsconcert

Op 16-01-2021
20:00 uur

Herm Nieuwlaar - Nieuw Lid van het CMK VroomshoopHerm Nieuwlaar van de Kalkwijk in Vroomshoop is al weer een aantal weken lid van ons mannenkoor. En met heel veel plezier.
Herm is een echte liefhebber. Hij bezoekt al jaren de concerten van ons Christelijke Mannenkoor Vroomshoop. Hij vindt zingen altijd al mooi en zal het T.V. programma “Nederland Zingt” niet snel overslaan.

Jaren is Herm lid geweest van de Harmonie in Vroomshoop. Eerst als saxofonist en later als trombonist. Door een bedrijfsongeval bleek het niet meer mogelijk om op een verantwoorde manier op een instrument muziek te maken.
Maar vorig jaar nam hij deel aan het projectkoor en werd als vanzelf enthousiast.

Hij moest nog even wachten omdat hij nog een aantal bestuursfuncties bekleedde, maar nu is het dan zover dat Herm Nieuwlaar volwaardig lid is van het koor, zeker ook door de enthousiaste geluiden van zijn oud-buurman, Egbert de Jonge.

Herm is uitbundig over de sfeer in het koor en de kwaliteiten van de dirigent. Zingen in het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop is voor hem pure ontspanning. We hopen dat hij lang een betrokken lid blijft.