CMK_banner_04.jpg

Christelijk Mannenkoor Vroomshoop geeft Kerstconcert in Daarle

Kerstconcert Daarle 2010Het wordt al bijna een traditie dat het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop een Kerstconcert in Daarle verzorgt. Dit keer opnieuw in de sfeervolle Hervormde Kerk te Daarle. Het concert wordt gegeven op zaterdag 11 december 2010 om 20.00 uur. Dit jaar wordt medewerking verleend door de tenor Reza Ranjazmay, die vele muzikale harten heeft veroverd tijdens een Nieuwjaarsconcert in Den Ham.

Reza zal o.a. het wonderschone ´Ave Maria`van Schubert ten gehore brengen. Ook de trompettist Henjo Lemans en vanzelfsprekend pianist en dirigent van het koor Gezinus Veldman zullen het koor begeleiden.

Het koor zal u wederom laten genieten van prachtige en sfeervolle muziek, waaronder nieuwe en oude bekende kerstliederen, zoals `Deo Gloria` van Gezinus Veldman, `Sanctus en Agnus Dei` van Gounoud en het bekende `Panis Angelicus` uit de `Messe Solonelle` van Ceasar Franck.
 `You raise me up` en `Go tell it on de mountain` ontbreken niet.

U komt helemaal in de Kerstsfeer als u luistert naar `Cantique Noel` en het zeer ingetogen gezongen `Stille Nacht`van Gruber.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar tegen € 8,-- bij
De Readshop, Brink 5 te Den Ham
Biblioheek, ’t Caphorst  2 te Daarle
Bruna, Julianaplein 70 te Vroomshoop.

Kaarten bij de kerk € 10,--; kinderen t/m 12 jaar € 5,--