CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 27-02-2020
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Medewerking Bevrijdingsdienst

Op 05-04-2020
19:00 uur

Glazen Cafe ConcertVandaag heeft het Christelijk Mannenkoor een concert gehouden van 17:00 tot 18:00 in de Gereformeerde Kerk te Vroomshoop. Het Mannenkoor werd aangevuld door een projectkoor, wat het totaal aantal zangers op 170 bracht. Dit megakoor heeft een gevarieerd programma ten gehore gebracht met waaronder de nummers My Music, You raise me up, Dear Father, Dorp naar mijn Hart en Conquest of Paradise.

Anton Bonte (mondharmonica/gitaar), Joost Visser (slagwerk), Henjo Lemans (trompet), John Mulder (gitaar) en Dick Kremer (vocaal) hebben het Mannenkoor bijgestaan deze avond. Het geheel stond onder leiding van Gezinus Veldman.

Alle personen die hebben opgetreden, hebben belangeloos meegewerkt, de vleugel is gesponsord door muziekhandel Schumer uit Almelo en de Gereformeerde Kerk heeft gratis onderdak verleend.

Door het betalende publiek en vrije giften die door de leden van het Mannenkoor en het Projectkoor zijn gegeven is een grandioos bedrag van € 2154,05 opgehaald!! Klaas Dragt en John de Vries hebben dit bedrag aangeboden in Het Glazen Café.

Meer informatie over deze actie is te vinden op: http://www.hetglazencafe.nl