CMK_banner_04.jpg

Een inspirerend Nieuwjaarsconcert in Den Ham.

2011_-_Poster__Nieuwjaarsconcert_CMK_Vroomshoop_-_kleinOp zaterdag 15 januari 2011 om 20.00 uur hoopt het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop o.l.v. Gezinus M. Veldman, die zoals altijd ook de vleugel zal bespelen, een geweldig Nieuwjaarsconcert te geven in de Hervormde Kerk aan de Brink in Den Ham. Medewerking wordt verleend door de bas Nico Rousseau en de violist Adriaan Stoet

Na de altijd weer imponerende entree van de zingende mannen begint een rijk geschakeerd programma waarin koor en solisten u laten genieten van een zeer gevarieerd repertoire waaronder het fraaie 'You raise me up'. Ook een belangrijke rol is weggelegd voor onze muzikale gasten, onder wie de violist Adriaan Stoet die u zal betoveren met zijn virtuoze spel.

Hoorbaar aanwezig zal zijn de bas Nico Rousseau met zijn prachtige stem; samen met het koor zingt hij o.a. 'De legende van de twaalf rovers' en het 'Dear Father' van Neil Diamond. Verder zal Joost Visser letterlijk en figuurlijk een belangrijke rol spelen in het 'Adiemus' van Karl Jenkins en de wereldberoemde 'Bananaboat song'.

Opnieuw een bijzonder programma met een bijzonder koor o.l.v. de inspirerende dirigent Gezinus Veldman. Kortom, een avond die u als liefhebber beslist niet mag missen.

Kaarten kunnen voor een bedrag van € 10,00 in de voorverkoop worden gekocht bij
Readshop, Brink 5 Den Ham
Bruna, Julianaplein 70, Vroomshoop
of bij de leden van het koor.

Bij de ingang van de kerk betaalt men € 12,00; kinderen t/m 12 jaar € 5,00.