CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Generale repetitie

Op 14-12-2019
18:00 uur

Volgende concert/medewerking

Kerstconcert Grote Kerk Vriezenveen

Op 14-12-2019
20:00 uur

HeukelsPeter Heukels heeft een aantal jaren geleden zijn huisartsenpraktijk in Den Ham beëindigd.Nog steeds werkt hij her en der als vervangend huisarts in de regio, maar beschikt wel
over meer vrije tijd.Naast diverse andere hobby’s, zoals zeilen, bezocht hij nog niet zo lang geleden een concert van het Christelijk Hardenbergs Mannenkoor in het kader van het 50 jarig jubileum van dit koor.Dit inspireerde hem om eens een repetitie van ons Christelijk Mannenkoor Vroomshoopte gaan bijwonen.

 

Waarom ook niet. Er bestaat meer onder Hardenberg!! En… het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop bestaat dit jaar 60 jaar.

Het kan haast niet anders, maar Peter was gelijk verkocht! De attractieve manier waarop de dirigent en pianist Gezinus Veldman omgaat met muziek en met de meer dan 100 mannen van het koor sprak hem bijzonder aan. Het is uniek om een dirigent zo bezig te zien.Uniek hoe hij in staat is het toch grote koor te enthousiasmeren!!

Peter Heukels is ook getroffen door de begrijpelijke manier waarop de dirigent de muziek aan de leden van het koor duidelijk maakt. Hij ervaart de repetities van het koor als een grote ontspanning. Hij is daarin absoluut niet de enige. De sfeer in het koor vindt hij gemoedelijk en meelevend.
Bijzonder vindt hij de concerten; vooral ook de manier waarop het enthousiaste publiek reageert.
Het is gewoon leuk om te doen!

“Het is echt leuker dan ik dacht” aldus ons nieuwe lid Peter Heukels.