Gezamenlijk Kerstconcert Vroomshoop

Gezamelijk concertDrie koren én de Harmonie uit Vroomshoop gaven op dinsdagavond 20 december gezamenlijk Kerstconcert, dit jaar in de hervormde kerk aan de Hoofdstraat in Vroomshoop. De Christelijk Gemengde Zangvereniging `Zang en Vriendschap` o.l.v. Mario Telnekes, het Seniorenkoor `Jubilate` o.l.v.  Flip Jonkman, het koperensemble van ‘De Harmonie Vroomshoop` o.l.v. Harry ten Brinke en het Chr. Mannenkoor Vroomshoop o.l.v. Gezinus Veldman brachten een afwisselend kerstprogramma, waarbij ook de bezoekers volop werden betrokken door middel van samenzang. De akoestiek in de hervormde kerk is geweldig, waardoor het een genoegen is daar te mogen zingen; een mooie avond in een sfeervolle kerkzaal als voorbode van het Kerstfeest. (Klik op lees meer voor enkele foto's)

Drie koren én de Harmonie uit Vroomshoop gaven op dinsdagavond 20 december gezamenlijk Kerstconcert, dit jaar in de hervormde kerk aan de Hoofdstraat in Vroomshoop.

De Christelijk Gemengde Zangvereniging `Zang en Vriendschap` o.l.v. Mario Telnekes, het Seniorenkoor `Jubilate` o.l.v.  Flip Jonkman, het koperensemble van ‘De Harmonie Vroomshoop` o.l.v. Harry ten Brinke en het Chr. Mannenkoor Vroomshoop o.l.v. Gezinus Veldman brachten een afwisselend kerstprogramma, waarbij ook de bezoekers volop werden betrokken door middel van samenzang.

De akoestiek in de hervormde kerk is geweldig, waardoor het een genoegen is daar te mogen zingen; een mooie avond in een sfeervolle kerkzaal als voorbode van het Kerstfeest.

Foto's: Bert Kamp

1

2

3

Foto's: Bert Kamp

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN