Open Repetitie

Op donderdagavond 21 juni houdt ons koor een Open Repetitie van 19.00 – 20.00 uur in kerkelijk centrum Irene, Julianastraat 27 te Vroomshoop.

De repetitie is vooral bedoeld voor bewoners van de zorgcentra, verzorgings- en verpleeghuizen in de gemeente Twenterand. Uiteraard zijn ook begeleiders en familieleden zeer welkom. En ook de bewoners van seniorenwoningen worden van harte uitgenodigd. Nou ja, eigenlijk mag iedereen wel komen ;-)

Vaak zijn de bewoners van de zorgcentra niet in de gelegenheid de normale concerten van het koor bij te wonen. Met deze Open Repetitie hoopt het mannenkoor hen toch de gelegenheid te bieden van de zang en muziek te genieten. De bezoekers beleven vast een hele leuke avond, dat is dirigent Gezinus Veldman wel toevertrouwd.

Na afloop krijgen alle bezoekers een kop koffie of thee aangeboden van het koor. Voor vragen kan men contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0546-642191.

We hielden als eens eerder een open repetitie. Klik hier!

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN