Ook ons koor heeft moeten besluiten alle activiteiten te beëindigen.  Er zijn dus voorlopig geen repetities  Het betekent ook dat onze Passiestonden (op 8 april in Geesteren, en op 9 april in Vroomshoop) geen doorgang vinden. De geplande Bevrijdingsdienst op 5 april gaat dit jaar ook niet door. Wellicht wordt die alsnog georganiseerd in 2021. En ook onze medewerking aan het Voorjaarsconcert van het CMK Vriezenveen op 17 april en onze Open repetitie op donderdag 14 mei zijn gecanceld. We hopen uiteraard dat we gauw onze wekelijkse repetities kunnen hervatten.

Oud papier
We doen wél ons best onze maandelijkse oud papierinzameling te continueren, althans zolang de overheidsmaatregelen dat mogelijk maken. Dat betekent dat u ons op elke eerste zaterdagochtend van de maand tussen 9 en 12 uur kunt aantreffen bij onze tijdelijke containers op het parkeerterrein bij de Jumbo en bij de Haere. We verzoeken u uiteraard de vereiste minimumafstand van 1,5 meter in acht te nemen. 

U kunt trouwens uw oud papier ook deponeren in onze vaste containers, op het parkeerterrein bij Expert Berkhof (tijdens winkeltijden) aan de Tonnendijk, en op het terrein van Larcom (tijdens werktijden) tussen brandweerkazerne en Delta FM. Dringend verzoek daarbij: zo weinig mogelijk karton, en als u dat toch kwijt wilt, graag platgedrukt.


Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN