CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 01-12-2022
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Kerstconcert

Op 16-12-2022
20:00 uur

papiercontainer bij Praxis BouwmarktOnze papiercontainer bij de Larcom is verhuisd naar het parkeerterrein van de Praxis Bouwmarkt.

Op 1 januari 2021 wordt namelijk de vestiging van Larcom Groentechniek aan de Karel Doormanstraat in Vroomshoop opgeheven. Het personeel verhuist naar de gemeentewerf op Vroomshoop Oost. Dat betekent dat onze papiercontainer, die vele jaren op deze locatie heeft mogen staan, óók moest worden verplaatst. 

Gelukkig bleek Jerry Marsman van Praxis Bouwmarkt Vroomshoop bereid zijn medewerking te verlenen. De papiercontainer staat nu dus aan de Amerikalaan 1, ter hoogte van de ambulancepost.  Op deze locatie kun je alle dagen van de week je oud papier kwijt. Ook als je bijvoorbeeld op weg bent naar de milieustraat, kun je op de route daarheen je oud papier in deze container achterlaten. Het mannenkoor is er blij mee!

Ook andere mogelijkheden
Het mannenkoor heeft nog een tweede vaste container bij Expert Berkhof aan de Tonnendijk 1 staan. Die is bereikbaar gedurende de openingstijden van de winkel.

Behalve deze twee vaste containers kunnen de inwoners ook elke eerste zaterdagochtend (van 9 en 12 uur) van de maand hun oud papier afleveren bij papiercontainers op de parkeerplaats bij de Jumbo aan de Linderflier, en op de parkeerplaats bij makelaar Bouwhuis aan De Vogelkers. Leden van het mannenkoor helpen dan het oud papier uit de auto te halen.

Uiteraard mag het papier en karton niet vervuild zijn met piepschuim, plastic of andere rommel. En bedrijven zijn verplicht hun bedrijfskarton naar de milieustraat aan de Aziëstraat te brengen.

 

 


Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN