CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 02-06-2022
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Medewerking kerkdienst NH kerk Den Ham

Op 29-05-2022
19:00 uur

Ons mannenkoor doet mee aan de Rabo ClubSupport actie. We vieren dit jaar ons 70-jarig bestaan. Vanwege corona hebben we daar helaas weinig aandacht aan kunnen besteden. Maar op vrijdag 17 december 2021 en op zaterdag 15 januari 2022 hopen we toch met een paar bijzondere concerten onze 70e verjaardag alsnog op te luisteren.

Vrijdag 17 december doen we dat met een Kerstconcert in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Dan is de welbekende Noortje van Middelkoop onze gast. Ze speelt panfluit én ze zingt! Ook onze eigen koorsolist Albert Wessels zingt ons mooie kerstrepertoire.

En op zaterdag 15 januari hebben we ons Nieuwjaarsconcert gepland, zoals altijd in de hervormde kerk te Den Ham.
Niemand minder dan de landelijke bekende sopraan Francis van Broekhuizen maakt dan haar opwachting. U kent haar vast wel, van bijv. De Slimste Mens. Ook dan is bariton Albert Wessels van de partij, evenals slagwerker Obed Redder.

Aan beide programma's zijn natuurlijk de nodige kosten verbonden. Het zou heel fijn als u ons financieel wilt steunen door uw stem uit te brengen op ons koor bij de Rabo ClubSupport actie. Hartelijk dank!

Bent u lid van de Rabobank Noord en West Twente? Dan ontvangt u (binnenkort) bericht van de bank hoe u kunt stemmen. De actie loopt van 4 tot 25 oktober. Klik hier!