CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 01-12-2022
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Kerstconcert

Op 16-12-2022
20:00 uur

Noortje van Middelkoop en Francis van Broekhuizen. Dat zijn onze solisten bij respectievelijk ons Kerstconcert op vrijdag 17 december in Kerkelijk Centrum Irene te Vroomshoop, en ons Nieuwjaarsconcert op zaterdag 15 januari in de Ned. Hervormde kerk te Den Ham!

Noortje van Middelkoop heeft wel vaker met ons koor opgetreden. Op haar panfluit laat ze de mooiste klanken horen. En het zal ons niet verbazen, dat ze zal aantonen dat ze ook heel mooi kan zingen.
Mooi zingen, dat kan ook onze eigen koorsolist Albert Wessels. En dan weten we wel vrijwel zeker dat onze dirigent Gezinus Veldman ervoor zal zorgen dat de bezoekers weer een sfeervol Kerstconcert tegemoet kunnen zien.

Voor ons Nieuwjaarsconcert hebben we niemand minder dan de landelijk bekende sopraan Francis van Broekhuizen weten te strikken. U kent haar vast wel, van tv-programma's als De Slimste Mens en Maestro. Momenteel treedt ze op in de musical The Sound of Music, waarin ze de rol van moeder-overste vervult. Naast Francis zal ook Albert Wessels weer optreden. En ook is slagwerker Obed Redder van de partij. Hij speelde al eerder met ons samen, maar toen als lid van slagwerkgroep SDG uit Ommen. Met dit trio solisten en ons eigen mannenkoor kan het bijna niet anders of het wordt een prachtig Nieuwjaarsconcert. Daar zal componist, pianist en dirigent Gezinus Veldman wel voor zorgen!

Te zijner tijd zullen kaarten verkrijgbaar zijn bij de Bruna in Vroomshoop en bij de Readshop in Den Ham.
Maar het is nu al mogelijk kaarten per mail te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
D
e entreeprijs voor elk van de beide concerten bedraagt € 10,00 euro (als we de kaarten moeten opsturen komt er één euro bij), kinderen t/m 12 jaar betalen € 5,00. Aan de zaal kosten de kaarten € 12,50.

Houd er rekening mee dat bij het Kerstconcert filmopnames gemaakt kunnen worden, waarbij uzelf in beeld kunt komen. En bedenk ook dat we voor beide concerten wellicht moeten vragen naar uw QR-code of testbewijs, in verband met de bestrijding van het corona-virus.


Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN