Zomeravondconcert met Francis van Broekhuizen

Het Nieuwjaarsconcert ging niet door, maar in plaats daarvan organiseren we nu een Zomeravondconcert op vrijdag 17 juni in de hervormde kerk in Den Ham. Het anderhalf uur durende concert begint om 20.00 uur, kerk open vanaf 19.15 uur.

Niemand minder dan de landelijk bekende sopraan Francis van Broekhuizen is deze keer te gast. Ze schitterde in vele opera’s en wie kent haar niet van programma’s als De Slimste Mens en De Verraders, of als vaste gast in de ‘5 uurshow’ van SBS6. In ‘De ochtend van 4’ bij Margriet Vroomans heeft ze op maandagochtend op NPO4 haar eigen rubriek.
Ze zingt tijdens het Zomeravondconcert ongetwijfeld een van haar lievelingsliederen uit The Sound of Music, waarin ze de rol van moeder-overste vervulde: ‘Climb ev'ry mountain!’

Ook Obed Redder op slagwerk (spelend bij het top-slagwerkensemble SDG Ommen) is van de partij, evenals bariton Albert Wessels, de solist van het mannenkoor.
Gezinus Veldman, pianist en de dirigent van het koor, zorgt vast weer voor een boeiend programma, waarbij het genieten is van mooie muziek en gevarieerde koorzang.

Kaarten zijn vanaf medio mei verkrijgbaar bij de Readshop in Den Ham en de Bruna in Vroomshoop. Reserveren kan vanaf dan ook per mail of telefonisch: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0546-642191. De kaarten kosten in de voorverkoop € 12,00 (€ 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar). Aan de kerk is de entree € 14,00.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN