CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 30-03-2023
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Passiestonde RK kerk Geesteren

Op 05-04-2023
20:30 uur

Vier keer mocht ons mannenkoor meewerken aan de voorstelling Steen voor Steen, en vier keer was de theaterzaal van Het Punt te Vroomshoop (nagenoeg) vol. Vier mooie voorstellingen, georganiseerd door de stichting Levend Vroomshoop, maar met een belangrijke inbreng van ons koor. Onze eigen solist Albert Wessels was geweldig op dreef, en ook ons koor klonk als een klok (lieten we ons vertellen...).

Onder leiding van onze dirigent Gezinus Veldman kwam er een prachtige voorstelling tot stand, waaraan ook het vocaal ensemble Luxlaudé (met dames uit Den Ham, Ommen en Vriezenveen), historisch duider Bart-Jan Harmsen uit Den Ham en violist Hrayr Ter-Sargysan uit Vriezenveen meewerkten. Het smaakt beslist naar meer. Na het succes van De Winterkraaien, waaraan we liefst 18x meewerkten, krijgt deze productie nog een vervolg met een 5e en 6e voorstelling. Wie interesse heeft kan zich melden bij de Stichting Levend Vroomshoop door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mooi was het om mee te maken dat vertelster Thea Kroese na afloop de erepenning van de gemeente Twenterand kreeg uitgereikt door burgemeester Hans Broekhuizen. De burgemeester prees haar jarenlange inzet voor de Twentse streektaal. “In de loop der jaren ben je een echt boegbeeld van onze gemeente geworden”, zo verklaarde Broekhuizen de toekenning van de erepenning. Wij kennen haar vooral als vertelster van de theaterproductie ‘De Winterkraaien’ en nu van ‘Steen voor Steen’.


Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN