Kerstconcert op vrijdag 16 december in Irene Vroomshoop

Op vrijdag 16 december geven we een Kerstconcert in kerkelijk centrum Irene, Julianastraat 27 te Vroomshoop. Onze dirigent Gezinus Veldman heeft weer gezorgd voor een verrassend programma.
Aan dit concert werken mee de virtuoze Noortje van Middelkoop op panfluit, en onze koorsolist Albert Wessels (bariton). Rik Schutte bespeelt de kleine trom en de buisklokken.

Op het programma staan o.a. Cantique de Noël, Little Drummer Boy, Chistmastide, Son of Mary, Go Tell It on the Mountain, en natuurlijk Stille Nacht.
Speciaal voor de Oekraïnse vluchtelingen studeert het koor ook een van oorsprong Oekraïens kerstlied in: Carol of the Bells. Daarom wordt de Oekraïense gemeenschap in onze gemeente Twenterand en daarbuiten van harte uitgenodigd dit concert bij te wonen. Ook cliënten van de Stichting Manna  hebben een uitnodiging ontvangen voor dit concert.

Спеціально для українських біженців хор репетирує оригінальну українську колядку: Carol of the Bells. Тому щиро запрошуємо українську громаду відвідати цей концерт.

Het concert begint om 20.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Kaarten zijn te verkrijgen bij de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham. Voor bezoekers van elders: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor kaarten, of bel 0546-642191. De kaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en aan de kerkzaal € 12,50. Kinderen tot 12 jaar betalen € 5,-.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN